Teater Timp søger musikere og performere

TIMP er et teater for psykisk sårbare. Vi arbejder fagligt med teatergrundtræning og musik. Sammen skaber vi en forestilling årligt. Improvisation er nøgleordet for vores arbejde – både i musikken og arbejdet på gulvet – og altid med respekt for den enkeltes ressourcer. Ikke mindst er humor og rummelighed en del af TIMP – altid godt for livsmodet!

TIMP er et fællesskab med ligesindede, hvor den enkelte kan styrke sit selvværd og udvikle både faglige og sociale færdigheder. Kompetencer som retter sig mod at indgå i fællesskaber, både i uddannelses- og arbejdsmæssig sammenhæng. Udtrykt således af en TIMP´er: “For første gang i mit liv, føler jeg at jeg har en fremtid og at jeg har et fundament at bygge videre på.”

Vi arbejder i salen på Kultur- og kontaktsted Kragelund tirsdag og torsdag fra kl. 9 – 14.30. Dagene starter med gratis morgenmad og kaffe fra Kragelunds café.

Team TIMP: Signe, 4079 0829 – Lars, 8713 1848 – Sasha, 5133 5771

Kultur- og kontaktsted Kragelund, Dybbrovej 21, 8270 Højbjerg.

 

Teater TIMP 2016